Vacature coördinator planmatig onderhoud (32-36 uur per week)

Bij Woongroep Marenland werken we samen aan wonen. En wonen is meer dan het huren van een huis. We maken ons, samen met andere partijen, hard voor de belangen voor onze bewoners. Dat is nodig, want onze 2500 woningen in de gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland liggen bijna allemaal in het aardbevingsgebied. De aardbevingsproblematiek heeft een grote impact op het gevoel van veiligheid en het dagelijks leven.

Woongroep Marenland werkt aan  veilige en duurzame woningen in prettige, leefbare dorpen en wijken waar huurders met plezier kunnen wonen. Dit doen wij samen met onze collega’s op een informele manier, waarbij we een prettige werksfeer belangrijk vinden.

Als  coördinator planmatig onderhoud bereid je bouwkundige werkzaamheden voor, je actualiseert de meerjaren onderhoudsbegroting en begeleid je de uitvoering van bouwkundige werkzaamheden. Vanuit Vastgoed lever je een bijdrage aan het assetmanagement.

Afdeling

Afgelopen 2 jaar zijn er veel zaken op het gebied van planmatig onderhoud veranderd. De coördinator die we zoeken, werkt samen met de collega’s van alle afdelingen van Woongroep Marenland.

Belangrijke thema’s zijn kostbewust, doelmatig en efficiënt uitvoeren van planmatig onderhoud. Dat doen we door te werken aan het (door)ontwikkelen van beleid, verdere implementatie van de conditiemeting als element van sturing. De afdeling werkt aan goede processen en een kwaliteitssprong in datakwaliteit. Bestaand bezit wordt vaak niet alleen verbeterd maar ook versterkt. Dat betekent veel contact met de externe partijen zoals Nationaal Coördinator Groningen (NCG), de gemeente of de aannemers. Daarin willen we meer met regisserend opdrachtgeverschap doen. Je stapt op een rijdende trein.

Functie eisen

Kennisniveau HBO, richting bouwkunde

Specifieke kennis & ervaring:

  • Kennis van de organisatie van bouwkundige- en onderhoudsprocessen
  • Ervaring met inkoop en contractbeheer, vastgoedmanagement, regievoering en sturing.
  • Goede kennis en vaardigheden in project- en procesmanagement
  • Kennis van ontwikkelingen op de markt van onderhoud.
  • Kennis van voor de functie relevante wet- en regelgeving

Wat bieden we
Deze vacature is in eerste instantie tijdelijk, voor 32 of 36 uur per week, inschaling conform cao; schaal I.

Contact
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Julia Finkielsztajn, manager vastgoed via 06-83 63 09 31 of Nathalie Willemsen via (0596 ) 74 50 30.

 Je motivatiebrief  + cv kan je naar n.willemsen@woongroepmarenland.nl sturen.

Graag nodigen we je uit voor een gesprek!