Nieuwsberichten

Jaarlijkse huurverhoging 2023

Per 1 juli 2023 verhogen wij de huur van een aantal van onze woningen. Woningen met een huurprijs van € 808,06 of lager krijgen een huurverhoging van 3,1%. Woningen met een huurprijs boven € 808,06 krijgen een huurverhoging van 4,1%.

Eenmalige huurverlaging voor een deel van onze huurders

Misschien heeft u er al over gehoord of gelezen. Dit jaar gaat voor sommige huurders de huur niet omhoog maar omlaag. Deze huurverlaging geldt alleen voor huurders met een laag inkomen. In deze brief leest u meer hierover. En u leest wanneer u het bericht van ons krijgt waarin staat of uw huur omhoog of omlaag gaat.

Feestelijke oplevering Gerrit Raapstraat en Pieter Veningastraat in Appingedam

De Gerrit Raapstraat en de Pieter Veningastraat in Appingedam zijn op donderdag 23 februari feestelijk opgeleverd door de gemeente Eemsdelta, Woongroep Marenland en aannemer Nijhuis Noord. Tijdens de oplevering stonden de 92 woningen en vernieuwde openbare ruimte centraal. Ook werden er twee nieuwe gevelplaquettes onthuld die symbool staan voor de historie van de straten.

De Mare - Wintereditie 2023

Ons bewonersblad de Mare is weer bezorgd. We hebben het onder andere over de herverdeling van de woningen van Woongroep Marenland, ventileren en we spreken met huurder Dirk Heun over zijn wisselwoning. Benieuwd naar het blad? Klik  hier .