Bedrijfsruimte

Wij verhuren ook bedrijfsruimtes, het aanbod is divers. U kunt onze woonwinkel bellen (0596-519151) voor meer informatie. Ook vindt u ons aanbod op onze website onder ik zoek een woning in het hoofdmenu.

Veel gevraagd over Bedrijfsruimte

Mag ik een bedrijf starten in mijn woning?

Algemeen

Hiervoor heeft u toestemming van uw gemeente en van ons nodig. Vraag eerst toestemming aan uw gemeente. De toestemming is afhankelijk van het type en de grootte van het bedrijf. In het bestemmingsplan van de meeste gemeenten staat wanneer u ontheffing kunt krijgen voor een bedrijf aan huis. De criteria hiervoor kunnen per gemeente verschillen. Neem daarom zelf contact op met uw gemeente voor de voorwaarden die gelden in uw woonplaats. Heeft u toestemming van uw gemeente? Vraag dan ook bij ons toestemming aan via een brief of e-mail. Laat ons weten wat voor bedrijf u wil starten en wat de werkzaamheden zijn. Stuur ook de toestemming van de gemeente mee. Wij toetsen uw verzoek op de onderstaande punten: Degene die het bedrijf uitoefent woont zelf in de woning. Er werkt geen ander personeel. Er is geen bouwvergunning nodig. U ontvangt geen, of zeer beperkt, klanten aan huis. Er mag geen sprake zijn van toename van verkeer in uw straat. U veroorzaakt met uw bedrijf geen overlast voor omwonenden.

Mag ik een garage gebruiken als bedrijfsruimte?

Algemeen

Nee, dat mag niet. Wilt u een bedrijfsruimte huren? Bel dan met ons.

Verhuren jullie bedrijfsruimtes?

Algemeen

Ja, wij hebben wij diverse panden te huur. Dat varieert van winkelpanden tot kantoorruimten. Wanneer u belangstelling heeft kunt u contact met ons opnemen op 0596 - 519 151.