Woningtypen

Woongroep Marenland heeft 2.500 woningen, die verdeeld zijn in groepen, waar u opties op kunt nemen. Om u op weg te helpen bij het bepalen van uw keuze hebben wij de verschillende typen woningen omschreven. Graag geven wij hieronder een korte omschrijving:

Eengezinswoning

Bij een gezinswoning bevinden de woonkamer en keuken zich op de begane grond. De slaapkamers zijn op een of meerdere verdiepingen. Daarnaast is vaak een voor- en/of achtertuin aanwezig. Er zijn verschillende typen: tussen/eindwoning, hoekwoning , 2^1 kapwoning en drive-in woning.

Appartement zonder lift

Een appartement is een woning met één of meer slaapkamers. Bij dit type woningen bevinden de woonkamer, de badkamer, de slaapkamer(s) en de keuken zich op dezelfde verdieping. De woningen zijn met een trappenhuis te bereiken of bevinden zich op de begane grond.

Appartement met lift

Een appartement is een woning met één of meer slaapkamers. Bij dit type woningen bevinden de woonkamer, de badkamer, de slaapkamer(s) en de keuken zich op dezelfde verdieping. De woningen zijn met een lift te bereiken of bevinden zich op de begane grond.

Levensloopbestendige woning

Bij een levensloopbestendige woning bevinden de woonkamer en keuken op de begane grond. Tevens bevinden de slaapkamer(s) en badkamer zich ook op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich ook een of meerdere slaapkamers en een tweede badkamer. Daarnaast is er vaak een voor- en/of achtertuin aanwezig.