Huurwoning Appingedam

Huurwoning Appingedam | Woongroep Marenland

Huurwoning vinden in omgeving Appingedam

 

Huurwoning in Appingedam vinden


Bent u op zoek naar een huurwoning in Noord-Groningen? Dan bent u bij Woongroep Marenland aan het juiste adres. Bij ons kunt u zich kosteloos inschrijven als woningzoekende in onder meer de gemeente Appingedam. Wij bieden de beschikbare woningen aan op volgorde van inschrijving. Zo komt iedereen op eerlijke wijze aan onderdak. 
 
Wonen in Appingedam 

Wilt u graag in het historische centrum van deze prachtige Noord-Groningse plaats wonen? Of juist liever in een rustige buitenwijk? Bij Woongroep Marenland geeft u zelf aan waar u wilt wonen, wat de gewenste huurprijs is en in wat voor woning u wilt wonen. Kies bijvoorbeeld voor een eengezinswoning, een levensloopbestendige woning of een appartement met lift. U kunt meerdere opties op huurwoningen en parkeergelegenheden nemen. Zodra er een woning beschikbaar is, wordt deze aan u toegewezen. Uiteraard bent u vrij om de woning te weigeren indien deze niet aan uw wensen voldoet. Wel is het zo dat u dan opnieuw onderaan de wachtlijst geplaatst wordt. 
 
Inschrijven voor huurwoning


Woongroep Marenland is een Groningse wooncoöperatie die verschillende woningen en parkeergelegenheden in Appingedam, Delfzijl, Loppersum en Eemsmond verhuurt. U schrijft zich gratis in voor een woning of parkeerplek op onze website [link naar inschrijfpagina]. Zodra u aangegeven heeft wat uw wensen zijn, komt u automatisch op de wachtlijst voor vergelijkbare woningen. Iedereen die in Nederland mag wonen en 18 jaar of ouder is kan zich bij ons inschrijven als woningzoekende. 
 
Huren bij Woongroep Marenland


Huurt u eenmaal een woning bij ons, dan bent u in goede handen. Wij maken bijvoorbeeld duidelijke afspraken over wie verantwoordelijk is voor welke reparaties. Ook worden eventuele huurverhogingen helder en tijdig gecommuniceerd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Met vragen kunt u terecht bij de medewerkers in onze woonwinkel of op onze website.