Ik zoek een woning

Zoekt u een huurwoning in de provincie Groningen? Bij ons kunt u zich kosteloos inschrijven als woningzoekende in onder meer de gemeente Eemsdelta. Wij bieden beschikbare woningen aan op volgorde van inschrijving. 

Inschrijven voor een huurwoning
We verhuren verschillende woningen en parkeergelegenheden in de provincie Groningen, waaronder woningen in Appingedam, Delfzijl en Loppersum. U schrijft zich gratis in voor een woning of parkeerplek op onze website. Zodra u aangegeven heeft wat uw wensen zijn, komt u automatisch op de wachtlijst voor vergelijkbare woningen. Ook bieden wij regelmatig woningen aan die direct te huur zijn. Iedereen die in Nederland mag wonen en 18 jaar of ouder is, kan zich bij ons inschrijven als woningzoekende.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Bekijk hier het overzicht van onze huurwoningen 

Een optie nemen
Wilt u in het historische centrum van Appingedam wonen? Of juist liever in een buitenwijk? U geeft zelf aan waar u wilt wonen, wat de gewenste huurprijs is en in wat voor woning u wilt wonen. Kies bijvoorbeeld voor een eengezinswoning, een levensloopbestendige woning of een appartement met lift. U kunt meerdere opties op huurwoningen en parkeergelegenheden nemen. Zodra er een woning voor u beschikbaar is, wordt deze aan u toegewezen. Uiteraard bent u vrij om de woning te weigeren als deze niet aan uw wensen voldoet. Wel is het zo dat u dan opnieuw onderaan de wachtlijst geplaatst wordt.