Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Alle sleutels op raamboompjes zijn hetzelfde. U heeft aan 1 sleutel dus genoeg. Is er geen enkele sleutel? Dan kunt u deze bij ons bestellen via een reparatieverzoek. Een reparatieverzoek meldt u via onze website of bel ons op .

Ik ben mijn sleutel kwijt, ik kan mijn woning niet in. Wat kan ik doen?

Algemeen

Heeft u geen reservesleutels meer en kunt u niet in uw woning komen? Dat is erg vervelend. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. Een van onze monteurs kan komen om de deur van de woning te openen. Deze kosten zijn voor u. De kosten zijn € 55,-. Neem contact met ons op via voor overleg.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. U kunt dan niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via 0596 - 519 151. De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Wanneer u graag een nieuw slot op uw deur wilt plaatsen, dan mag dit. U kunt een nieuw slot kopen bij de bouwmarkt en deze zelf plaatsen. Bewaart u de oude sloten zodat u deze kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen. Heeft u liever dat wij de sloten vervangen? Neemt u dan contact met ons op via . Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. Aan het plaatsen van een nieuw slot zijn wel kosten verbonden. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening. Rekent u hierbij op een bedrag van minimaal € 50,-

Mijn druppelsleutel is kapot. Kan ik een nieuwe krijgen?

Algemeen

Het gaat hier om een sleutel met een certificaat. Deze kunt u niet zelf bij laten maken. Neem dan contact met ons op via 0596 519151. ​Er kunnen kosten voor in rekening worden gebracht.

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

Algemeen

U kunt zelf een sleutel bij laten maken. Bijvoorbeeld bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. De kosten zijn voor uzelf. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Dan kunt u niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Bestel deze via dit formulier. De kosten van een gecerticeerde seutel zijn €25,00 per stuk per sleutel en moet u zelf betalen.

Wat zijn de kosten voor een afgebroken sleutel in het slot?

Algemeen

Voor een afgebroken sleutel in het slot brengen wij geen kosten in rekening. Dien hiervoor een reparatieverzoek in via .

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Algemeen

Een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger meldt u via een reparatieverzoek. Dit kan via onze website of telefonisch via .