Een passende huurwoning vinden in de provincie Groningen

Een huurwoning vinden in Groningen is niet altijd even eenvoudig. De woningen die worden aangeboden passen niet bij uw wensen of u vist net achter het net. Woongroep Marenland ondersteunt u hier graag in en biedt verschillende woningen aan in deze provincie in het hoge noorden. Nadat u uzelf kosteloos in heeft geschreven, worden beschikbare woningen aangeboden op volgorde van inschrijving. Hierdoor komt iedereen op een eerlijke manier aan onderdak.

U geeft zelf aan waar u wilt wonen

U geeft tijdens het inschrijven zelf aan waar u graag woont, wat uw budget is en in wat voor soort woning u graag woont. Hierdoor wordt een huurwoning vinden in de provincie Groningen net even wat eenvoudiger. Krijgt u een aanbod voor een woonplek, maar voldoet deze toch niet aan uw wensen? Dan bent u altijd vrij om dit aanbod te weigeren.

Inschrijven voor huurwoning via Woongroep Marenland

Bent u 18 jaar of ouder en zoekt u naar een woning in het noordoosten van Nederland, dan kunt u uzelf inschrijven voor huurwoning via Woongroep Marenland. Heeft u vragen over het inschrijfproces of over het actuele woningaanbod? Neem gerust een keer contact op met een van de medewerkers en laat u vrijblijvend informeren.