Aardbevingen

Al onze woningen liggen in het aardbevingsgebied. Door de gaswinning treden regelmatig aardbevingen op. Wellicht heeft u ook te maken met de gevolgen van de gaswinning. Of u kunt hiermee te maken krijgen. Bijvoorbeeld door:

  • schade aan uw woning
  • door inspecties om de veiligheid van uw woning vast te stellen
  • door versterkingsadviezen en versterkingswerkzaamheden of sloop en nieuwbouw, zodat u weer veilig kunt wonen.

Er komt veel op u af, daarom willen wij u zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen.

Woongroep Marenland vindt het belangrijk dat u veilig woont. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Maar het gaat niet altijd zo snel als u en wij zouden willen. Dat komt omdat wij veelal afhankelijk zijn van andere organisaties zoals de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCGM), Centrum Veilig Wonen (CVW) en aannemers.
Maar u kunt altijd bij ons terecht. Via telefoon, per mail of persoonlijk. Wij horen u graag en kijken dan samen met u naar een antwoord op uw vraag of naar een passende oplossing.

In ons dossier over de aardbevingen leest u meer over waar u als huurder mee te maken kunt krijgen, wat wij als Woongroep Marenland doen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Er zijn veel organisaties betrokken bij de gevolgen van de gaswinning. Op de website van de Nationaal coördinator Groningen (NCG) vindt u een handig overzicht van alle betrokken organisaties en hun contactgegevens.

Niet gevonden wat u zocht?